Sunday, June 26, 2011

YEAH!! I'M A HACKER NOW!!

Salam..Dah dua hari aku dok try menggodam laptop adek aku si dak Mok..Budak Mok nie punye bengong password lappy dia pon dia bole lupe..Bertungkus lumus aku try hack lappy dia..Lappy adek aku tu bukan ade ape sangat sebenarnye..Game je berlambak! Besela budak skolah mane ade assignment..Yang penting pada dia game2 bodoh dia tu je..Akhirnya berjaya jugak aku tadi..Walaupon aku baru berjaya hack lappy adek aku..Tapi aku rase bangga gila seolah2 aku ni macam hacker yang profesional!! Muahahahahahahaha (gelak setan).


Sapa2 yang terlupa password bole la datang sini meh aku hack lappy/PC ko. Datang tu jangan lupe bawak GCB skali ea..teeheee~ Owh ye..Ini promosi untuk windows 7 saje ye..Ko pelik tak macam mane aku yang tak tau ape2 nie bole hack lappy adek aku..Err~ Sebenarnye bukan tak tau pape sangat..tapi kalau setakat fb tu pon aku tau la jugak macam mana nak hack! Lepas tu ade la jugak bende lain yang aku tau sikit2 macam mana nak hack..
Macam mana aku tau?? Toksah tau la..Kang aku bagitau dengan ko sekali memandai pegi hack sana hack sini..Kalau semua orang da main hack2..Siapa nak jadi orang yang tak kene hack?? Haha..ape ke soalan bangang aku tanya ni kan..Moral of the story~ Kita tak payahla nak jadi hacker..Biar la orang yang terer2, otak senget dan tak semetri je jadi hacker ye..Lagipon ko ingat senang ke nak jadi hacker ni? Banyak bende ko kene tau sebab security level sesuatu system tu tak sama..Ade yang senang nak hack..Ade yang block sana sini giler babeng..So buang masa ko je nak menggodam~
Tapi kan..apeke tongong sangat hacker2 yang hack website goverment dan website2 lain tu kan..Ko saje cari pasal agaknya kan Mat..Kalo ko berang sangat garmen block website yang ko nak sangat bukak tu ko pegi jela hack website yang garmen block tu..Yang ko pegi hack website garmen tu pehal?? Kate ko pro..Takkan nak hack website yang garmen block tu pon ko tak tau kot..Hacker bende camtu??

Agaknya diorang nak tunjuk terer kot..Ataukah diorang memang berniat nak menceroboh pangkalan data yang ada dalam website2 tersebut?? Gasak lu orang la..jangan lu orang hack guwa sudah! Ok bai!!



8 comments:

farahin nasir said...

stment bakal kne hack nie.. hahhaa.. relek2..

wahhh jadi hacker dh skarang..ajor la sy.. nk hack lappy adik jugak nie.. curi2 men game.. hahaha..:)

saiazuan said...

dari blog ben :D

da jd hacker ek, bahaya nie...hehe

Cik Arda :D said...

haha..statement lebih kuang mintak kna hack ugak tuh..dibuatnya hacker tu bengang nnti caner? hahaha...

ehem..ajar la sini ugak..hokhok

Zaara Hayat said...

miahahahahaha XD

kalau kene hack, moh kite ramai2 hack die balik!!

ngee~~

Ini Kisah Tia said...

hahaa . laa , ingat tuto nak hack tadi . hahaa . singgah dari belog ben . hoyeh :)

M Fizan said...

tak baik ooo hack2 orang nie..hahaha

Zaara Hayat said...

xley la sayang nak buat tuto hack..

aduhh..chill la bro..guwa x hack2 acc org lain..paling pon guwa try hack acc sendiri~

LUNA LANUN said...

dorg tu otak letak kt pala lutut... hahaha... kn elok gunakan ilmu tu utk benda yg bawak manfaat pd org lain... jgn nk menjahanamkan org lain jer... dpt juga pahala...

Entri terbaru:

1. Mohon Sebarkan - Gambar Palsu vs Gambar Sebenar Batu Terapung Dalam Peristiwa Isra' Mikraj
2. Bukan Nak Jaga Tepi Kain, Cuma Prihatin Pada Orang Lain
3. 7 Tips Menjadikan Artikel Blog Anda Mesra Pembaca
4. Farmville Memang Wujud Di Papar, Sabah
5. Kompleks Sejarah Bukit Malawati, Kuala Selangor

by LUNA LANUN