Thursday, June 16, 2011

RESULT DEGREE UiTM KELUAR ESOK!!



Salam..I warn you this entry is extremely dangerous! Esok, bersamaan June 17, 2011..Keputusan bagi peperiksaan akhir semester peringkat IJAZAH SARJANA MUDA sessi December 2011-May 2011 akan di publish!!! Walaupon aku pura-pura rilek, stay cool and act pretty..Tapi..MasyaALLAH~ boleh tak sape2 kasi lempang aku sampai koma 2 bulan?? Please..Please..Sekarang! Sekarang! Sekarang!! Huwaaa~~





Tak sanggup rasanya nak berdepan dengan hari esok..Ouh ye, sindrom trauma melampau ni didorong oleh kepercayaan aku bahawasanya result aku kali ni..TERUK! Kalau aku macam tak sabar-sabar nak check tu maknanya aku tau result aku juz gonna be okay..Tapi kali ni..Like seriously nervous giler babeng aku rasa macam tak ingin nak tengok langsung result tu okayyy!!


Tengok status kawan2 aku kat fb,,berlambak diorang cakap pasal result..Bertambah2 sempit salur darah aku. Jantung aku pun dah mula mengecut rasanya nie. Kalau anda kat sana yang terbaca entry tak selamat dan nyawa2 ikan ni..tolonglah doakan result degree semester 3 saya at least pass semua paper ye..Terima kasih, budi baik anda yang tersangat budiman hanya Allah S.W.T je yang mampu balas..Amin~




4 comments:

tyka said...

same la.. takott takottt...
doakan terbaik..

Zaara Hayat said...

gudluck for ur result akak komander.. :)

Cik Tetra said...

gudluck!! smoga dpt result yg okay!! :)

Zaara Hayat said...

alhamdulillah..terima kasih banyak cik tetra.. ;)