Thursday, June 9, 2011

KAU KRITIK BLOG AKU KAN??

Salam..Entry ni adalah entry balas untuk semua komen-komen oleh pengkritik2 yang join segmen Abang Ben :

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Ade brader cakap blog

Zaara.Hayat Luv White Roses

nie kurang pengisian. Brader tu tak bape nak nampak agaknya kat atas descrpition tu Dza dok tuleh


THIS IS MY STORY bla bla bla~


So dah tentu-tentu la Dza dok story pasai Dza, family ka..bopren ka..kawan2 Dza ka..dan semualah yang Dza rasa Dza nak story sini naa~ takkan la Dza x pasai2 nak story pasai scandal menteri tu menteri ni dalam blog personal Dza nie kan?? Opppss!! Hehe jangan mara ea brader cheq gurau2 ja..Ok most of 'em cakap blog Dza nie simple and nice. Macam tulah lebih kurang..cume diorang tak puas ati time nak komen tuh!

Ok nie cheq nak habaq mai..Bukan apa..Dza before nie ade masalah tang orang nak komen2 tu..Tak tau la pasai pa orang tak buleh nak komen. So Dza buat full page untuk comment tu baru la Cik Dya boleh dok komen. Tang mana yang silap pon tak tau. Pendek cite sekarang da bolek komen, so Dza takot ubah2 yang tu nanti tak boleh nak komen lagi. Yang tu Dza tak boleh nak ubah, sorry ye~

Then lagi satu pasal word verification..yang tu pon hangpa dok berasap ja telinga kalau nak komen kan..Hehe~ Yang tu Dza gedik2 je taruk. Now dah buang, so senang sikit nak komen kan..Lagi pasal widget kat tepi2 nie ade kate buang yang mana tak pakai. Yang nie pon Dza berat sikit nak buang sebab blog Dza nie da simple..Then kalau buang nanti macam kosong sangat la pulak..So biaq pi dia kat tepi2 ni ye..

Last skali pasal widget follower. Ade yang suruh Dza letak kat atas. Senang kalau nak jejak kasih kate die..Ok! As u wish~ Dza letak kat atas ye..Tapi takdek la den nak letak atas bonar..atas sikit bolela..Dah la follower aku tak ramai..Buek malu yo letak atas2. Lain la kalau follower aku ramai..Bolela dok geybang letak nun paling atas sana! teeehee~~

da puas ati sume?? Ok bai!!

2 comments:

cpahniza said...

komen membina tuk blog kita...weeeee~

Zaara Hayat said...

boleh la improve mane2 yang kurang tu.. :))