Tuesday, June 7, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Salam..


kali nie kenapa pulak ye ade header Abang Ben??

Nampak header Abang Ben Ashaari tu korang mesti dah tau sangat2 bahawa segmen nie telah dibawakan khas oleh BEN ASHAARI. Dza berminat sebab nak jugak tau ape pandangan orang tentang blog kita nie kan..So kalau korang nak join jugak click header Abang Ben tu ea..
Siap sedia jela fizikal dan mental nak terima kritikan ye..Ouh ye, jangan melenting tak tentu macam GAMBIT SAIFULLAH sudah!! Muahahahaha XD Kau neh tak abes2 lagi ke dengan BIT kau tu Dza. Semua orang bole abaikan! Ok Bai!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

17 comments:

tamlegend said...

kurang pengisian...

♥ PeLanGie ♥ said...

ehem2,

singgah sini nk komen membina jewk. huuu~

bahagian komen nie kalau pop-up saje mcm lg best kot.

blog simple n nice! mcm tuan punya blog, cantik je..

singgah kembali ke blog saya.
no 149 (:

yaya said...

salam...
asal kebanyakkn bl0g yg yaya g sume cntik2??
bl0g ni p0m cantik.. zaara mmg pndai bmain dngn warna...
nk ceria n hidup je bl0g ni

n0.162

Zaara Hayat said...

salam..

thx semua.. ;))

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog nie oke, cuma buang widget yg ta penting kat sidebar..tadela nmpk serabut sgt..dan lagi satu buang word verification oke dear..:)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

shah said...

kak...thanx komen no-4..
nih datang nk kritik akak nye plak...
simple la...haha....backround tu smart...macam surat kabo...memang surat kabo kan??haha..

yaya mongeks said...

nice blog dza.. hhuhuhu..suke bace en3 dza bout si gambit tu.. buakn men lagi ko jah.. hahaha... btw cm yg sebelum2 ni kate.. wat lah pop-up window.. coz lagi okay.. n yaya pon bru je wat tadi..kakaka... nice blog u.. n jah.. suke tgok u pkai tudung cmni jah.. comel jah.. hahaha..

no.9

Zaara Hayat said...

surat kabo??

teeheee~~

thx visit n drop ur comment here everybody!! ;)

Bro ahmad said...

salam
blog kemas dan teratur
tapi widget follower letak atas senang orang nak follow..lain2 nice blog

kritik blog saya ya
pandangan anda amat dihargai

bartHeafy said...

nice blog...

Zaara Hayat said...

bro ahmad & bartHeafy..

thx yaw!! ;))

! syifa lovera said...

blog nie okay , loading tak lmbt sgt, tp loading bground lmbt sikit. hihih
kotak komen klw boleh buat pop-up window lgi sng org nak komen2
hihih tu jea. happy blogging :D

followed zara juga :)

Haffiz MohdNoor said...

nice blog.. kena add more useful post utk blogger k.. jgn marah dh oke dh ni..

no 200 k

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Aqilah Kamarudin said...

salam :) ok , awak punya heartbeat macho . eh ada kena mengena ke ? hehe . just kidding . back to the critics . awak punya blog so nice . tapi , kalau delete word verification and buat pop-up window lagi nice . hehe . ok , that's all . thank you .

195

snOw sakura said...

nice blog.. semua dh ok rsanya cuma mgkn blh try wat pop-up window utk ruangan komen n klu blh x yah la letak wrods verfication tu, nti org mls nk komen..

but overall just nice.. :)

mieya atiera said...

kalau boleh, kotak follower tu diletakkan di belah atas.. senang orang lain nak jejak kasih :)

Zaara Hayat said...

thx visit n drop ur comment here everyone.. :))