Sunday, June 5, 2011

VIDEO LAKI BINI BERMESRA KATA GAMBIT SAIFULLAH~


Salam..Entry ini wujud kerana GAMBIT SAIFULLAH kate, video clip untuk lagu PRIMA YIN yang turut melibatkan SHAH JASZLE tu ialah video laki bini!
 
??? nie dok pegang2 pakai baju cam nak terlondeh nie laki bini betul kaaa???

Haa!! Laki bini?? Aku tengok macam perempuan simpanan on the way nak goda die punya sugar daddy je..Pasai pa bini dia dok guling2 depan peti ais dok joget tonggeng2 punggung lagu tu??

Ok sabar2 dengar dulu Jah..Pastu dipendekkan cerita, diorang nie adalah laki bini, tapi masing2 sibuk atau laki die, SHAH JASZLE la tu sibuk manjang..So takde masa la untuk bermesra2..dan lagi pulak tu laki bini tu pulak ego setebal tembok! Kau nak busy?? Lantak kau la..Haa macam tu la cerita die lebih kurang..Nie aku reka2 sikit bagi korang faham apeke bendanya maksud video clip GAMBIT SAIFULLAH tu..

Lepas tu..tau GAMBIT SAIFULLAH kate ape Senah?? Die kate dalam video tu laki bini tu takde pun kissing ke or lebih2 daripada tu..So dia tak nampak video clip tu teruk, berbaur lucah, atau memalukan seperti yang kita semua lihat/anggap. Maka dengan bangganya GAMBIT SAIFULLAH mintak explaination kenapa video clip lagu PRIMA YIN tu dikritik hebat..??

Alahai~ Meh sini Cikgu nak explain..dengar baik2 ye BIT..(nie name manje GAMBIT gitu..) Auuwww~~ Ok! Dengar sini nak bagitau..Kau dah GRAD kan?? Ni yang belum grad Bachelor Degree nak terangkan..Lemme tell you the CONSEQUENCES man~
 
bende nie kalau budak kecik tengok pon die tau tak senonoh..

Bayangkan..Satu hari nanti kalau kau dah ade anak, pastu anak kau tu tengok bende2 macam tu..So lepas tengok bende2 macam tu dia mula terpengaruh,.Lepas tu dia pon terjebak dan try2 lah mcm video clip tu..Lepas tu anak kau termengandung/termengandungkan anak orang.

Nak jadi cerita pulak bapak budak yang anak kau mengandungkan tu cari anak kau, belasah sampai separuh mati. Ape kau nak buat mase tu? Kalau anak kau yang mengandung tu..Kau nak suruh die gugurkan?? Heh itu namanya BINATANG!! Kalau anak kau yang mengandungkan anak orang..dan budak tu bawah umur,,anak kau boleh kene TANGKAP POLIS!!

Lepas tu orang2 dok mengata, mengutuk, menghina, mencaci kelurga kau. Apa kau nak buat masa tu?? Tu belum lagi anak kau gantung diri sebab depressed! Kau masih lagi boleh kate OK time tu?? Ingatlah derr..Bende2 sosial yang berlaku kat sekeliling kita BERMULA DAN DIDORONG OLEH VIDEO CLIP MACAM KAU BUAT TU!!

Bende macam nie..yang aku dok tulis nie,, level budak darjah 5/6 punya karangan..Tapi bende simple macam nie pon ramai lagi masih tak boleh nak fikir..Sampai nak kene buat entry pasal bende2 macam nie..PATHETHIC SUNGGUH! Rendahnya mentaliti mereka2 yang menyokong video clip GAMBIT SAIFULLAH ni..Yang nie korang kate okieeee jewww~~

Kau nie pon BIT..kalau ye pon nak buat laki bini bermesra2..buat la yang senonoh sikit. Neh.. kalau takde idea sangat nak buat, buat lagu nie..Mula2 tunjukkan gambar kawen diorang..Lepas tu tunjukkan hubungan diorang dingin sebab masing2 busy. Tunjukkan la diorang masam2 muke ka..Kau tau FACIAL EXPRESSION?? Tak tau pegi blaja dulu..
Lepas tu nak mesra2 buat la scene laki bini main badminton ke, main bowling ke, main golf ke? Laki tarik kuda yang bini die naik tu ke..main suap2 aiskrim kee..main sapu2 kek kat muke ke...Akak nie pon lagi terrer dari kau! Lain kali kalau takde idea tanya akak ok?? kalau buat macam tu..Hah!! kan selamat hidup kau GAMBIT SAIFULLAH!!

Tu je nak bagitau..ok bai!!
====================================

9 comments:

Honey Barney said...

gelak guling guling bce entry neh...

"kau ni pon BIT"..tu paling tak tahan...dah lme ea kwn ngan dye??

hahahahhaha XD

Zaara Hayat said...

ngeee~~

sejak bile kawan pon aku xtau!!

hahaha.. >,<

suha said...

semangat bace entry neh(^_^)

alahai Bit,ko memang nak time makian kan?

Bigdaddyz said...

sebenarnya tiada salahnya cuma salah tempat...bila salah tempat dan salah itu dan ini ...maka dia harus mengakui kesalahannya....tapi org muda biasa dgn kesilapan...pasti dia akan belajar ...

Zaara Hayat said...

terima kasih cik suha.. ;)

amniey91 said...

a'ah..betol tu kak...:)
sbr kak ea..
biasa la artis,jwpan sempoi je nak bagi

cik Am dtg n follow blog ni dr blog bujang.

jom terjah blog cik Am..:)

http://amniey91.blogspot.com/

Zaara Hayat said...

thank you visit, comment n follow cik am.. :))

sure! ^^

$h@h_Izn@n said...

steady n penuh perasaan....gambatte...not gambit keh3...

Zaara Hayat said...

haha XD ~~thx shah iznan.. :)