Friday, June 17, 2011

SEGMEN BLOGGER KENTAL

Salam..Segmen ini telah dibawakan khas oleh UMAR FARUQ!!
sape-sape lagi yang nak join jugak click header brader UMAR FARUQ ni ye..

Aku blogger kental sebab aku bukan blogger yang tak kental la...Rase macam nak tampor je kan?? haha~ Brader nie kate sape paling kreatif die nak letak header blog tu kat list yang join segmen nie..Walaupon aku takde header aku join jugak! Kental kan?? kuikuikuikui..Teman bukan ape..tak sior teman bukak2 je blog nampak dulu gambo teman gedebak gedebuk bukan main besor lagi kat atas blog teman nie..lepas nie terpakse la aku gi buat header..Bajet aku paling kreatif je..haha~ Takde idea..tu je..Ok bai!~

5 comments:

Umar Faruq said...

hahaha.. sngal betol la.. :D

Umar Faruq said...

hahaha.. sngal betol la.. :D

Met bUjang said...

waahhh header baru, mesti lagi kental nie hihihi

Zaara Hayat said...

muahahahahahaha.. XD

adess..macam geli2 pon ade tengok header gambar sendirik nie kan~

teeheeee~ >,<

muz said...

cantik header...hehe